Dynamo

20.2.21 nám přibyl do smečky DOČASNÝ člena naší smečky. Je to cca 1/2 roční pejsek, někde z osady u Ukrajiny. Přes organizaci Na konci světa. Má zhruba 6 kg 33 cm v kohoutku a je to náš pan úžasňák. Se smečkou nemá vůbec problém, mně si omotal kolem prstu a pořád je někde vedle. Hlazení a mazlení bere dobře, rychle si zvykl na naši domácnost, procházky jsou fain. Je to úžasné štěně, takový všudybýlek, všechno musí prozkoumat, vlézt, vyskočit. Ještě se musí pořádně naučit všechny hygienické návyky, ale jako se štěnětem, po probuzení hned ven a chválit a brzo pochopí i to. Budeme mu hledat novou rodinu, kde ho budou milovat a on jim to bude tisíckrát oplácet jak to umí jen pes.
23.2.21 tak Dynamo se u nás zabydlel opravdu rychle. S Alfem řádí, procházku po vesnici zvládá v pohodě a i od dětí se nechá pohladit. Na facebookových stránkách Psí chlupáčci v nouzi ČR/SK dostal svůj inzerát, tak uvidíme, kdy se ozve ten správný páníček.
28.2.21 Zatím máme doma opravdu veselo. Ani jsem nevěděla kolik se nám tu různě schovává hraček, kolik se dá udělat třísek ze dřeva do krbu a zapomněla jaké je to se nevyspat :-) Ale jinak je to opravdu pan úžasňák, moje nej mimi, co se rychle učí.
6.3.21 Další týden s Dýmem. Je to fakt éro, když začne řádit lítá jak šus, hračky stěhuje ven a zase zpátky, ale umí i odpočívat. Krásně se naučil chodit ven. Dneska první pokus o foto všech 4. Budeme dál pilně cvičit. Sedni už zvládáme a neskákat na misku z granulkami taky.
11.3.21 Na žádný tréning v sutinovém vyhedávání se teď nedostaneme, tak než se Dýmovi najde nový páníček, aspoň využijeme naši vlastní mini sutinku na zahradě. Všude vleze, vyskočí a prozkoumá.
Březen jsem bohužel kvůli kovidu v karanténě tak nemůžeme na procházky, ale máme zahradu, hlavolamy, občas trénujeme a hlavně Alf si s Dynamem hodně hraje tak je tu veselo.
Veselé velikonoce. Konečně můžeme na procházky a výlety. Nedělní výlet do Kouřimi na Lechův kámen a jezdíme na koloběžce.
V půlce dubna jel s námi do Ostravy a nakonec se i tím autem naučil jezdit a jen trocha slintání. Velká socializace ve městě a bytě a všechno úžasně zvládnul.
2.5.21 Odjíždí Dynamo do své nové rodiny. Za ty dva měsíce nám o pár centimetrů vyrostl, přibral, zahojili se mu různé škrábance a kousance a stal se z něj pohodový pejsek, se kterým se dá v pohodě cokoliv dělat. Je to pořádný akčňák, který u všeho musí být, všechno musí prozkoumat a pevně věřím že se bude mít strašně dobře. Bude mít svou milující rodinu a určitě stálo za to mu dát šanci na hezký život.
mejsi a arven jrt mejsi a arven jrt mejsi a arven jrt mejsi a arven jrt mejsi a arven jrt mejsi a arven jrt mejsi a arven jrt mejsi a arven jrt mejsi a arven jrt mejsi a arven jrt mejsi a arven jrt mejsi a arven jrt mejsi a arven jrt mejsi a arven jrt mejsi a arven jrt mejsi a arven jrt mejsi a arven jrt mejsi a arven jrt mejsi a arven jrt mejsi a arven jrt mejsi a arven jrt mejsi a arven jrt mejsi a arven jrt mejsi a arven jrt mejsi a arven jrt