Český les

Tentokrát jsme si naplánovali víkend v Českém lese, cestou jsme se stavili do Plzně za našim štěnětem od Arven Alvou Bella regio. Domácím jménem Jack. Jack před pár dny oslavil půl roku a je z něho opravdu nádherný pejsek. Správný raslí drak. Arven si moc hrát nechtěla, ale s Mejsí spolu lítali a hráli si.

odkaz na foto Alvy

Od Jacka jsme pokračovali na zříceninu hradu Přimda. Moc hezká procházka k malebné zřícenině uprostřed lesů. Pak jsme dojeli k rozhledně Milíře. Tam jsme byli úplně sami tak jsme nechali čekat holky pod rozhlednou a oba vyšlapali nahoru. Byl tam nádherný výhled do krajiny. Ubytováni jsme byli v penzionu v Nových domkách, kde byl také památník přestřihnutí železné opony. V neděli jsme si pak naplánovali zříceninu hradu Volfštejn a po cestě ještě nechali holky proplavat v rybníku u Nové hospody. Po obědě ve Stříbře jsme se ještě zastavili cestou zpátky domů u vodní nádrže Ejpovice. Tady si s holkama byl zaplavat i Miloš. Celý víkend jsme potkávali úplné minimim lidí, kteří by chodili na výlety a Český les je kraj spíše pro kola než pro pěší.

odkaz na foto z Českého lesa

mejsi a arven Jack Russell Terrier mejsi a arven Jack Russell Terrier mejsi a arven Jack Russell Terrier mejsi a arven Jack Russell Terrier mejsi a arven Jack Russell Terrier mejsi a arven Jack Russell Terrier mejsi a arven Jack Russell Terrier mejsi a arven Jack Russell Terrier mejsi a arven Jack Russell Terrier mejsi a arven Jack Russell Terrier mejsi a arven Jack Russell Terrier